Nieuwtjes

Op deze pagina vindt u diverse nieuwtje over de handboog vereniging.

Druk met de verhuizing.

Het is alweer een poosje geleden dat wij hier weer van ons hebben laten horen. Na de laatste keer is het hekwerk geplaatst en de schuttingen voor de veiligheid zijn na genoeg allemaal geplaatst. 


Het volgende deel is het realiseren van de gebouwen en overkapping. We zijn begonnen met het leggen van de vloer voor de schietlijn. Als er weer updates zijn proberen we deze hier weer te plaatsten.

Druk met voorbereidingen hekwerk en schuttingen.


Laatste weken druk met voorbereidingen voor het plaatsen van hetwerk rond de nieuwe locatie en schuttingen.


We hebben diverse materialen binnen gekregen maar ook deze moeten klaar gemaakt worden voor plaatsing.


zo werd er al gezaagd er geverfd van het hout voor de schuttingen.


geplaatst 20-12-2018

Eerste werkzaamheden begonnen.


Begin december zijn op de nieuwe locatie de eerste werkzaamheden begonnen. Hier werd een begin gemaakt met de veiligheidswal en her verwijderen van een bult zand.

Deze bult zand lag ter hoogte van de schietlijn, en is verwerkt in de veiligheidswal.

geplaatst 20-12-2018

Nieuwe locatie HBV de Veerkracht.


Wegens omstandigheden zijn wij sinds mei 2017 in gesprek geweest met de gemeente Coevorden voor een nieuwe locatie voor onze club.


Dit in verband met dat wij weg moeten van onze huidige locatie aan de Euregioweg in Coevorden.


Uit de gesprekken met de gemeente is voortgekomen dat de gemeente ons graag op sportpark de Klinkenvlier wil hebben.


Tevens hebben wij een informatie ochtend gehouden voor de diverse andere verenigingen op het sportpark met oog op de veiligheid en de gang van zaken met de verhuizing.


Sinds Oktober hebben we hier een stuk grond ter beschikking gekregen om onze vereniging een accomodatie te realiseren waar we als vereniging kunnen groeien en ons verder kunnen ontwikkelen in de handboogsport.


Dit betekent dat we straks op meerdere afstanden kunnen schieten en tot wel 70 meter wat de olympische afstand is en zelfs tot 90 meter.


Op dit moment zijn wij druk met de indeling van het terrein en het clubgebouw. Hier werken wij samen met bouwkundig teken- en adviesbureau B-tam uit Coevorden.


Op het ogenblik is de vergunning voor de omheining van het terrein goedgekeurd door de gemeente en zullen we hier de komende tijd mee aan het werk gaan.


Uiteraard is de veiligheid van groot belang voor iedereen en hebben wij hier een plan voor geschreven die door de gemeente en de Nederlandse Handboog Bond is goedgekeurd.


In week 48 en 49 zullen de eerste werkzaanheden beginnen en zal er een veiligheidswal worden geplaatst.


Wij zullen in de toekomst hier op de site de gang van zake ontrent de verhuizing plaatsen.
geplaatst 26-11-2018