Nieuwtjes

 

 

Foto: Jowan Remmig Model: Meinou Remmig

Op deze pagina vindt u diverse nieuwtje over de handboog vereniging.

Donderdag 7 september bestond handboog vereniging de Veerkracht 25 jaar. Om dit te vieren hadden we op zaterdag 9 september een feestje gepland.

Om 13:45 uur kwamen de genodigden binnen en werd er onder het genot van een drankje de dag door de voorzitter geopend. Na een paar mededelingen van de organiserende commissie werden er nog enkele leden en vrijwilligers in het zonnetje gezet.

 

Na dit alles was er een verschieting voor de leden waar op diverse afstanden en blazoenen werd geschoten. Alleen werd er nu eens een keer in teams geschoten wat toch wel weer eens wat anders was.

 

Na deze verschieting was er een prijsuitreiking en werd er door alle vrijwilligers een maaltijd klaargezet waar men goed in gegeten heeft. 'S avonds was er nog een band voor de muziek. En werd het een zeer geslaagde dag dat tot in de late uurtjes door ging.

 

Bij deze wil ik uiteraard ook alle sponsoren bedanken voor het mogelijk maken van deze dag.

 

Jumbo René Kromkamp

NAM

Piet Korf vishandel

 

Sinds kort hebben we als handboog vereniging De Veerkracht een eigen forum waar men vragen kan stellen en eigen ervaringen kan delen. Ook worden daar de aankomende wedstrijden opgeplaatst. Ik zou zeggen kijk een op ons forum.

 

http://de-veerkracht.messageboard.nl/forum

 

 

 

 

 

Cloutverschieting 2017

Op zondag 19 februari was er de open cloutverschieten. Deze was voor het eerst door de vereniging geörganiseerd. Ondanks het wat treurige weer die dag was het een succes en erg gezellig. Voor foto's kijk in onze galerij om een indruk van deze dag te krijgen.

Wedstrijd shirts

Op 18 februari werd de eerste van de nieuwe wedstrijdshirts met het nieuwe logo van de vereniging overhandigd aan de voorzitter Eric Beekelaar door

Jan-Willem Hoveling van Beet en Boog.